Minőség és megbízhatóság!

9022 Győr, Árpád út 51/A +3630/348 5619 info@vipcarsuli.hu

Iskolánkról

Bölcsföldi István vagyok a VIP Car Autósiskola alapítója és vezetője. Immáron 20 éve foglalkozom járművezető képzéssel. Ezalatt a 20 év alatt számos tapasztalatot sikerült szereznem az oktatás terén. Szívügyemmé vált, hogy a tanulók megfelelő környezeteben, minőségi képesítést kapjanak. Ahogy az az iskola szlogenjében is megmutatkozik, fontos számomra a minőség és a megbízhatóság. A VIP Car autósiskola már külső megjelenésében is hű marad a nevéhez. Nálunk minden tanuló megfelelő képzésben részesül és sorban állás nélkül kezdhet neki a gyakorlati oktatásnak is. Nem lesznek várólisták, figyelembe vesszük a tanulók érdekeit.

Iskolámban kizárólag olyan személyek dolgoznak, akik képzettek és élnek halnak ezért a szakmáért, valamint mindent megtesznek a tanulókért. Hiszen minőségi munkát kizárólag elhívatottan és megfelelő képesítéssel lehet végezni. Tanulóimnak lehetőségük nyílik VIP környezetben elsajátítani akár az AM, A1, A2, A, B kategóriákat. Ha fontos számodra a minőség, a megbízhatóság és az, hogy megfelelő képesítéssel, rengeteg tapasztalattal rendelkező személyek foglalkozzanak Veled, akkor itt a helyed közöttünk.

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődésed és szeretnéd kulturált környezetben megszerezni a számodra megfelelő kategóriát vagy kategóriákat, ne gondolkozz, hanem jelentkezz, hogy minél előbb megkezdhessünk a közös munkát. Mivel a vezetés egy élmény, ami örök életre szól!

A VIP Car Autósiskola fő hitvallását ezzel az idézettel szemléltetném:


„A jó munkát elsősorban bátorság, a lelkesedés, az energia és a jó humorérzék teremti.”

(Kenneth Branagh)         


Bölcsföldi István

Iskolavezető, oktató

Képek az iskoláról: